De Silo

De monumentale toren van De Silo is bijna niet te missen. Wat ooit een opslagplaats was voor graan is nu een inspirerende meubelwinkel.

Maar liefst 700 m2 avontuurlijke woonideeen, een gevarieerd meubelaanbod en hippe accessoires gaan schuil onder de nog steeds zichtbare silo’s.

Vindt u bij ons dat unieke meubelstuk dat niemand anders heeft?

U kunt bij ons o.a. terecht voor eettafelskastenzitmeubelensloophouten meubelenkrukjes en bankjesijzeren meubelen dressoirs enz. in verschillende stijlen. Wat denkt u van een sloophouten kast uit India, een salontafel van een oude vrachtwagenband of heeft u liever een robuust houten kloostertafel?

Er is voor ieder wat wils.

Alle producten kunt u na aankoop direct meenemen.

Ook kunt u gebruik maken van onze bezorgservice. (gratis in de regio)

Of het nu Industrieel, oud grenen, teak of India sloophouten meubelen zijn we zijn het adres voor wooninspiratie, unieke meubelstukken en bijzondere accessoires.

In onze online shop kunt u terecht voor uw complete inrichting: van kast tot bank, van lamp tot fauteuils en tafel tot spiegel.
Bent u op zoek naar dat unieke showmodel of die speciale aanbieding: komt u dan eens langs in onze winkel aan de Parallelweg in Woudenberg.

Hier vindt u een steeds wisselend aanbod van meubels, showmodellen en allerhande accessoires.

Direct meenemen of thuisbezorgd!
Tot snel!

 

© 2012 - 2024 De Silo Meubels en Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel