De Silo

De monumentale toren van De Silo is bijna niet te missen. Wat ooit een opslagplaats was voor graan is nu een inspirerende meubelwinkel. Maar liefst 700 m2 avontuurlijke woonideeen, een gevarieerd meubelaanbod en hippe accessoires gaan schuil onder de nog steeds zichtbare silo’s.

Vindt u bij ons dat unieke meubelstuk dat niemand anders heeft?

U kunt bij ons o.a. terecht voor eettafels, kasten, zitmeubelen, sloophouten meubelen, krukjes en bankjes, ijzeren meubelendressoirs enz. in verschillende stijlen. Wat denkt u van een sloophouten kast uit India een salontafel van een oude vrachtwagenband of heeft u liever een robuust houten kloostertafel? Er is voor ieder wat wils. Alle producten kunt u na aankoop direct meenemen. Ook kunt u gebruik maken van onze bezorgservice. (gratis in de regio)

Of het nu Industrieel, oud grenen, teak of India sloophouten meubelen zijn we zijn het adres voor wooninspiratie, unieke meubelstukken en bijzondere accessoires. In onze online shop kunt u terecht voor uw complete inrichting: van kast tot bank, van lamp tot fauteuils en tafel tot spiegel.
Bent u op zoek naar dat unieke showmodel of die speciale aanbieding: komt u dan eens langs in onze winkel aan de Parallelweg in Woudenberg. Hier vindt u een steeds wisselend aanbod van meubels, showmodellen en allerhande accessoires. Direct meenemen of thuisbezorgd!
Tot snel!

U vindt hierboven de producten uit onze Outlet op de Parallelweg 2a te Woudenberg. De meeste producten zijn unieke prototypes of showmodellen en mogen om die reden weg voor een mooie prijs. U vindt hier kleinmeubelen, kasten, tafels, meubelen van sloophout wrakhout, erosie teak, eiken en grenen, mango of suarhout. 


Door elk verkocht meubelstuk in de winkel te vervangen voor iets nieuws houden wij ons aanbod altijd fris en inspirerend. Bovendien heeft de Silo dit jaar weer 2 nieuwe importeurs van unieke meubelen en accessoires toegevoegd aan het bestand. Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs op de Parallelweg 2a 3931 MT in Woudenberg!

 

 

                                                                                                    

© 2012 - 2024 De Silo Meubels en Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel