De Silo

De monumentale toren van De Silo is bijna niet te missen. Wat ooit een opslagplaats was voor graan is nu een inspirerende meubelwinkel. Maar liefst 700 m2 avontuurlijke woonideeen, een gevarieerd meubelaanbod en hippe accessoires gaan schuil onder de nog steeds zichtbare silo’s.

Doordat we in partijen inkopen kunnen we meubelen tegen lage prijzen aanbieden. En omdat we regelmatig prototypen inkopen die niet in productie genomen zijn, vindt u bij ons dat unieke meubelstuk dat niemand anders heeft.

U kunt bij ons o.a. terecht voor eettafels, kasten, zitmeubelen, sloophouten meubelen, krukjes en bankjes,ijzeren meubelen dressoirs, tekstborden in verschillende stijlen. Wat denkt u van een sloophouten kast uit India een salontafel van een oude vrachtwagenband of heeft u liever een robuust houten kloostertafel? Er is voor ieder wat wils. Alle producten kunt u na aankoop direct meenemen. Ook kunt u gebruik maken van onze bezorgservice. (gratis in de regio)

Door elk verkocht meubelstuk in de winkel te vervangen voor iets nieuws houden wij ons aanbod altijd fris en inspirerend. Bovendien heeft de Silo dit jaar weer 2 nieuwe importeurs van unieke meubelen en accessoires toegevoegd aan het bestand. Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs op de Parallelweg 2a 3931 MT in Woudenberg!

© 2012 - 2018 De Silo Meubels enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel