Een ronde eettafel is ruimtebepalend

Een ronde eettafel heeft ruimte nodig. Omdat deze rond is kunt u hem niet tegen de muur zetten en heeft hij een plek nodig waarbij alle zijden benaderbaar zijn. Dit maakt dat deze eettafel een ruimtelijke uitstraling kan hebben die een kamer van een andere trend kan voorzien. Er zal dus in de kamer ook voldoende ruimte moeten zijn om een ronde eettafel te kunnen plaatsen. Een ruimte waardoor je rondom kunt lopen en waarbij iedereen ruimte genoeg heeft om de stoel te kunnen verplaatsen of de maaltijd te kunnen gebruiken.

Meer contact door een ronde eettafel

Een brunch of diner met de familie is altijd een gezellig samenzijn. Doet u dit aan een ronde eettafel dan is het grote voordeel dat u ieder gezinslid kunt zien. U kunt meer contact hebben met elkaar. Met een vierkante of rechthoekige tafel is dit anders. Hebt u contact met degene die naast u zit, dan moet u toch uw hoofd omdraaien. Hierdoor sluit u degene af die aan de andere kant naast u zit. Een ronde eettafel heeft dit niet. U bent toegankelijk voor iedereen en u kunt als groep communiceren zonder het contact te verliezen. Want in gesprek zijn en elkaar aan te kunnen kijken, vergroot het aangename gevoel van samenzijn.

Verschillende modellen

Een ronde eettafel is verkrijgbaar in verschillende maten. Zo heeft u er één voor 4 personen, maar heeft u voldoende ruimte dan kunt u ook een ronde eettafel kiezen voor 6 personen. Daarnaast zijn er modellen met één poot in het midden en met vier poten rondom. Door een poot in het midden van de tafel te plaatsen maakt het niet uit waar de stoelen geplaatst worden. Iedereen heeft voldoende ruimte en er kan makkelijk met stoelen geschoven worden. Vier poten rondom bepaalt daarentegen de plek waar u de stoelen plaatst. 

Ronde eettafel maten

De maten die het meest worden gebruikt zijn de 100cm doorsnee, 120cm doorsnee 130cm doorsnee en 150cm doorsnee. Met een ronde eettafel van 100cm doorsnee kunt al met 4 personen aanzitten. Een ronde eettafel van 120cm doorsnee met gemak 5 personen. Een ronde eetttafel van 130cm doorsnee 6 personen en een ronde eettafel van 150cm tot 8 personen. Ze zijn natuurlijk ook in andere maten te bestellen.

ronde tafel ijzeren poot.png

Deze ronde eettafel zijn ruim op voorraad in de 130 en 150 cm doorsnede.

© 2012 - 2024 De Silo Meubels en Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel